Podeni.

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Podeni - Mehedinti

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Podeni - Mehedinti
Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Podeni - Mehedinti

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata, reprezentata de toti oamenii ce traiesc in ea, de vietile lor si legaturile dintre ei.

Spune-ti si tu povestea! Comunica in fiecare zi cu prietenii si vecinii din comuna Podeni - Mehedinti, cu familia si chiar cu autoritatile locale ale comunei Podeni - Mehedinti, pe noile pagini dedicate de Ziare.com comunelor din Romania.

Orice actiune a ta ajunge imediat pe Internet, iar toate gandurile tale, pozele pe care vrei sa le arati, evenimentele pe care vrei sa le anunti vor fi vazute imediat de cei direct interesati, cei care iti sunt mereu aproape.

Inregistreaza-te! E simplu. Iti faci un cont la fel ca pe orice retea sociala, cum e Facebook si Hi5, si vei putea sa incarci pe site tot ce vrei.

Poti sa adaugi texte, ca pe orice blog, poti sa incarci fotografii si inregistrari video, iti poti planifica evenimentele si poti da anunturi gratuite de mica publicitate.

Vorbeste cu prietenii si vecinii tai din comuna Podeni, spune-le sa-si faca si ei conturi. Cu cat va strangeti mai multi, cu atat mai repede vor aparea si alte optiuni noi si interesante pe site.

Daca ne aratati ca va plac noile pagini ale localitatilor din Romania, vom avea grija sa nu va lipseasca nimic din ceea ce va poate oferi Internetul.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre PodeniPagina in care spui si gasesti totul despre Podeni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Podeni - Mehedinti!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Podeni - Mehedinti!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Podeni - MehedintiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Podeni - Mehedinti

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Podeni - Mehedinti isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Podeni - Mehedinti isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Podeni - Mehedinti. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
PodeniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Podeni

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Comuna Podeni nu trebuie să mai fie comuna primitivă

Stimați cetățeni din comună, haideți să scoatem această comună din era primitivă. In această comună oamenii sunt incă amenințați de primar dacă il deranjează cu vreo intrebare, in această comună incă sunt drumuri impracticabile, nu se poate ajunge cu salvarea in sat după bolnavi, nu se poate face aprovizionare, nu se poate investi in nimic din cauză că drumurile nici măcar nu se pietruiesc, să nu mai vorbim de asfaltat. In această comună primarul este incă in stadiul in care spune "nu vă repar drumul pentru că nu m-ați votat" sau "sunteți prea puțini ca să imi pese de voturile voastre", amenință oamenii care primesc ajutor social că le taie ajutorul dacă zic ceva impotriva lui și amenință să pandească orice greșeală a consătenilor care ar indrăzni să ridice semne de intrebare sau să ceară ceva. Ia un milion de euro fonduri, iar lucrările efectuate sunt la un sfert din această valoare. Menționez că nu mă interesează partidele, mă interesează să avem oameni capabili in comună! Podenari, chiar nu e nimeni capabil și drept in comuna aceasta?